Welkom op onze website met voetbalshirts

goedkope voetbalshirts|goedkope voetbaltenues

Nu wordt Cristiano Ronaldo ondervraagd

Van alle voetballers is Cristiano Ronaldo ongetwijfeld de meest bijzondere. Hij heeft de meeste fans en zij volgen de club waartoe hij behoort. Juventus heeft bijvoorbeeld een enorme aanhang gekregen sinds Ronaldo de club. Zijn komst heeft de verkoop van het Juventus shirt tot nu toe met 65 miljoen euro gestimuleerd.

De basis van dit alles is gebaseerd op de superkwaliteiten van Ronaldo. Maar nu is het een wreed feit dat hij al 34 jaar oud is. Er zijn tekenen dat zijn vermogen dit seizoen achteruitgaat. Gisteren werd hij in de groepsfase van de Champions League zelfs overschaduwd door het Atlético Madrid shirt. Tijdens een Juventus-aanval reed hij de bal naar het doel van de tegenstander. Hij werd echter geleidelijk ingehaald door de achtervolgende Atletico-spelers en daaa werd zijn aanvalskans geruïneerd.

Dat zou een paar jaar geleden niet met hem gebeuren, omdat hij beroemd was omdat hij heel snel rende. Als gevolg hiervan wordt hij nu ondervraagd. We zullen zijn vaardigheden in de komende games in de gaten houden.

+ نوشته شده در  جمعه 8 آذر 1398ساعت 21:29  توسط yidao liu 

Pochettino zal zich waarschijnlijk bij Bayern voegen

Er is geen twijfel dat Mauricio Pochettino een zeer capabele coach is. Helaas werd hij ontslagen door Tottenham Hotspur op 20 november. Als gevolg hiervan moest hij zijn Tottenham Hotspur shirt uitdoen. Hij werd ontslagen vanwege de slechte prestaties van de club dit seizoen: ze staan tot nu toe slechts 14e in de Premier League-tafel.

Hij is echter niet geheel verantwoordelijk voor de huidige situatie van de club. Verschillende van hun belangrijkste spelers hebben geen contract en de club heeft hun contracten niet verlengd. Hierdoor is er geen eenheid binnen de club. Maar aan de andere kant is zijn vertrek goed voor sommige andere clubs die hem willen ondertekenen. Volgens sommige roddels draagt hij waarschijnlijk volgende zomer het Baye München shirt.

Waarom? Omdat Baye erg in hem geïnteresseerd is. Ze zijn altijd een zeer rationele club geweest en Pochettino is ook een zeer slimme coach. Daarom is zijn coachingstijl perfect voor de club. Dus als hij lid wordt van de club, wordt het een win-win resultaat.

+ نوشته شده در  دوشنبه 4 آذر 1398ساعت 2:01  توسط yidao liu